Det är vi som är Nyåkers! Vi är stolta över att representera företaget, bygden och såklart pepparkakorna. Hör gärna av er!

Anki Eriksson

Produktionssamordnare

Sandra Sjölund Emilsson

Driftledare

Monika Jakobsson

Order & Administration

Gabriella Lindqvist

Strategisk inköpare & Miljöansvarig

Tommy Sundin

Teknisk Chef

Moa Jonsson

Fabrikschef

Ann-Helen Stenmark Nabb

Ekonomiansvarig

Per Åström

Marknadschef

Christoffer Öhberg

VD (Sjukskriven)

Om oss på Nyåkers pepparkakor

Idag är vi ungefär 50 medarbetare på Nyåkers, och omsätter totalt 92 miljoner kronor idag. 40 procent går på export och 90 procent av försäljningen är pepparkakor.Nyåkers är näst störst i världen på pepparkakor.

Hemma i Skandinavien ligger vi på sjätte plats med sina övriga produkter. Våra största marknader är förutom Norden USA, Kanada och Japan. Sedan starten 1952 har pepparkaksfabriken i Nyåker byggts om i flera omgångar och i augusti 2012 satte vi upp ytterligare en anläggning, den här i Bjurholm.

Nyåkers starkaste varumärke är såklart pepparkakorna. Originalreceptet från 1952 används än idag, även om pepparkakan som produkt uppdateras och utvecklas hela tiden. Förutom klassiska pepparkakshjärtan och runda pepparkakor i vackra plåtburkar finns i sortiment även pepparkakor med smak av t ex vanilj och apelsin, pepparkaksdeg, pepparkakshus och ekologiska pepparkakor. Vi tillverkar också andra godsaker som mandelkubb, kardemummaskorpor och ett tiotal andra småkakor.

Trots framgångar och tillväxt i mer än 60 år är vi fortfarande ett familjeföretag som värnar om sina traditioner. Kakorna bakas på samma sätt som de alltid har gjorts - hemma i Nyåker, Västerbotten.